Aloitusopas koulutus- ja ohjevideoihin

Voit katsoa koulutukset milloin ja missä haluat ja palata haluamaasi kohtaan helposti. Videot löytyvät myös Youtubesta.

Koulutukset:
Käyttöönotto
Kirjanpito
Myynnit
Ostot
Palkat
Matka- ja kululaskut
Tilinpäätös ja raportointi
Arvo

Lisäksi on julkaistu lyhyempi pikaohjevideo:
Myynnit

Ohjeet:
Koulutus koostuu useammasta videosta, joka on koottu soittolistaksi. Voit katsoa kaikki videot kerralla valitsemalla videon keskeltä Play all. Soittolistan saat näkyviin klikkaamalla videon vasemmasta yläkulmasta 'SOITTOLISTA', jolloin voit katsoa soittolistalta haluamasi videon klikkaamalla sitä. Alla esimerkki eri vaihtoehdoista: